Chicago again

Bár reggel rossz volt az id?, délutánra kisütött a nap, és bementünk chicagoba.

No de ne szaladjunk annyira el?re.

Reggel megkóstoltam a tojásrántottát, hát az is?elejthet? élmény. Valószín? ma reggel müzli lesz, azt csak nem rontják el. No meg?orrócsoki.

Aztán mászkáltam kicsit itt a környéken egy?él órát, és láttam kayoti-t vagy miarákot, ez valami?arkas szer? dolog, és szerencsére jó messze volt. Aztán meg?eketemókust is.

Utána bementünk a „gyárba” ami nem olyan nagy, mint amit itt elképzelünk, de azért volt egy jópár gép, és egyéb kiszolgáló dolgok. Szóval most már tudom, hogy hogyan készülnek a szerszámok, lapkák. Egyszer? és nagyszer?. Félelmetes, hogy milyen?antasztikus ötletei vannak az öregnek…

Már ott láttuk, hogy kezd kisütni a nap, úgyhogy eldöntöttük, hogy bemegyünk Chicagoba. El?tte ebédeltünk egy halas helyen, heti 3000?ont halat vesznek (1,4 tonna körül van), és ettem tonhalat.  „medium” módra volt megsütve, nem tudom miért olyat kaptam, belül még nyersnek hatott, de ha ett?l nem halnak meg emberek, akkor megeszem én is – gondoltam, és tényleg jó volt.

Aztán irány Chicago!

A jobbra látható toronyba mentünk?el. 40mp alatt vitt?el a lift, maximális sebessége 20 mérföld/óra, azaz 32 km/h! Nyeltem nagyokat, hogy kiduguljon a?ülem 🙂

Ilyen volt lenézni…

Valahol arra lakom, ami középtájt van

Aztán mostam egy kis ablakkot, kicsit inogott alattam minden.

Ígyhogy jól megkapaszkodtam

De ezt láttam, úgyhogy…

És ilyen nyüzsgést akartam még?otózni, sikerült.

Este náluk vacsoráztam, végre normális ízeket. Zöldségleves, sültcsirke, krumplipüre.

Most mindjárt megyek reggelizni, aztán irány a meló. 7:30-ra jönnek értem, és megyünk valami nagy gyárba, ahova el akarják adni a szerszámokat, mert ott nagy sorozatokat gyártanak. A másik tulaj?ogja tartani az el?adást. Remélem érteni?ogom. A szakszavaktól tartok kicsit…


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás